Skip to content

O nas

LeSever je podjetje, ki ponuja lesene izdelke iz kakovostnih materialov, vrhunske izdelave in blagovnih znamk najvišjega kakovostnega razreda. Za svoje stranke izdelujemo notranjo opremo (kuhinje, stopnice itd.), lesene konstrukcije, terase in ograje ter zastopamo in vgrajujemo stavbno pohištvo priznanih blagovnih znamk Pivato in Adielle, ki ponujata notranja vrata, ter Actual, ki je eden izmed vodilnih proizvajalcev oken in vhodnih vrat. Ker je srce podjetja les, so v naši ponudbi tudi manjši unikatni leseni izdelki ročne izdelave.

Večletne izkušnje na področju zagotavljanja kakovostnih rešitev v kombinaciji s široko paleto ponujenih izdelkov nam omogočajo, da se približamo raznovrstnim željam in potrebam strank, ki iščejo kakovost in dovršen stil.

Ustvarjamo in nudimo izdelke, ki imajo dolgoletno uporabno vrednost, pri proizvodnji pa minimalno obremenjujemo okolje.

Vizija podjetja

Vizija podjetja je ohranjati visoko raven kakovosti z maksimalno uporabo naravnih materialov, izpolnjevati želje strank z inovativnimi in trajnostnimi rešitvami ter pri tem vedno skrbeti tudi za okolje.

Zavedamo se vpliva industrije in sodobnega načina življenja na prihodnost nas in naših otrok, zato se trudimo pri proizvodnji naših izdelkov kar najmanj obremenjevati okolje. Kakovostna gradnja in naravni materiali občutno pripomorejo h kakovostnejšemu in bolj zdravemu življenju, zato smo odločeni vključevati naravne materiale v izdelke, namenjene bivanju in preživljanju prostega časa. Les je material, ki ga človek z razlogom uporablja že tisoče let pri izdelavi izdelkov za bivanje; njegova uporabna vrednost je izjemna. S kakovostnimi izdelki želimo v vaš dom vnesti toplino lesa in tako prispevali k višji kakovosti vašega življenja.